Teaterframsyning for barn som pårørande

Kulturtilbud, 06.12.2016, Kreftpoliklinikken Molde

Har du barn som pårørande? Eigne barn, barnebarn, nieser/nevøar? Kreftpoliklinikken i Molde arrangerer ny kveld for barn som pårørande, og har gleda av å kunne invitere heile familien med på teaterframsyninga «Snekker Andersen og Julenissen»


Framsyninga varer i ca 50 minutt og er Alf Prøysens si varme og jordnære julefortelling om snikkaren og julenissen som bytter roller på julaftan. Ei enkel forteljing om familie, fellesskap og forventning. Men også om å stå åleine ute om julenatta og sjå inn i dei varme stovene. Om å ha ei hemmelegheit. Dette er ei framsyning med fascinerande animasjon, teateret sine skodespelarar i samspel med elevar frå Molde kulturskule og musikk av Steinar Raknes.

Vi inviterer heile familien til ei fredeleg stund i julestria, med julestemning og ei felles oppleving i teatersalen. Før framsyninga tilbyr Kafe Kurt risgraut med saft til. Vi har fått eit eige rom der vi kan samlast og ete før framsyninga. Teaterbillettane er sponsa av barnekoordinator i Helse Møre og Romsdal, og difor må vi ha påmelding til denne kvelden.

Når og kor

Dato
06.12.2016 
Klokkeslett
18:00-19:00
Stad
Plassen, Molde
 
Arrangør
Kreftpoliklinikken Molde
 
Kontaktinformasjon
Påmelding til kreftpoliklinikken på telefon 71 12 19 18
Frist for å melde seg på er torsdag 10. november.
 

Du kan seie frå til oss at du ønsker å vere med og kor mange du har med. Sei ifrå om de berre vil ha teaterbillettar eller om de også ønskjer å ete graut i lag med oss før framsyninga.

Vi samlast kl 17:00 for å ete graut i lag

Oppmøte til framsyninga kl 17:45

Vi ønskjer dykk hjarteleg velkomne til ein kveld i lag med oss, og vi håper at mange ønsker å kome!

Vennleg helsing Trude, Anne Lise, Ann Kristin, Ingvill, Randi, Janne, Bardo, Randi, Eli, Hanne Kathrine og Siri på kreftpoliklinikken 

Fann du det du leita etter?