ADHD foreldre/foresatte, Ålesund

Kurs , 20.09.2018-27.09.2018 , Poliklinikk Ålesund BUP, Poliklinikk Volda BUP, Avdeling for psykisk helsevern barn og ungdom, Habilitering barn og ungdom Ålesund, Habilitering barn og ungdom Kristiansund

Opplæring for foreldre/foresatte til barn med ADHD som ønsker kunnskap og forståelse for utfordringer i forhold til barnets diagnose. Det blir veksling mellom informasjon og samtaler i grupper.
Les mer i vedlagt invitasjon!

Når og kor

20.09.2018-27.09.2018
Stad
Ålesund sjukehus
Opplæringen er ved BUP Ålesunds lokaler som ligger ca 500 meter øst for sjukehuset.

Arrangør
Habilitering barn og ungdom Kristiansund, Habilitering barn og ungdom Ålesund, BUP poliklinikk Ålesund, Avdeling for psykisk helsevern barn og ungdom
i samarbeid med Lærings og Meistringssenteret