Helsepedagogikk for brukarrepresentantar og helsepersonell

Kurs, 06.11.2019-20.11.2019, Læring og meistringssenteret

Dette er eit kurs som tar for seg det å arbeide med pasient- og pårørandeopplæring, først og fremst i grupper og kurs.

Målsetting med kurset:

Gjøre brukarrepresentantar og tilsette i stand til å gjennomføre og delta i gruppebaserte opplæringstiltak for pasientar og pårørande.

Kurset går over tre dagar, korr ein siste dag presenterar eit opplæringstiltak eller ein brukarhistorie. Dette er ei fin anledning til å få tebakemelding og inspirasjon for å starte eller videreutvikle eit opplæringstiltak i eigen organisasjon eller arbeidsplass.

Volda
6 - 7. november og 20. november 2019

Les meir i programmet.

Når og kor

06.11.2019-20.11.2019
3 dager
Stad
Volda sjukehus
Kløvertun

Lærings- og meistringssenteret

Lærings- og mestringssenteret på tlf.:
 70 10 63 96 eller 930 91 816.

Målgruppe:

Representantar frå brukarorganisasjonar, tilsette i Helse Møre og Romsdal og i kommunar i Møre og Romsdal.

Målsetting med kurset:

Påmelding:

På læringsportalen innan 23.oktober 2019

Link til påmelding

Personar frå brukarorganisasjonar og tilsette i kommunar i Møre og Romsdal må nytte BankID for å logge seg på læringsportalen. Vennligst legg inn den kontaktinformasjon som det blir bedt om.

Avmelding:

Seinast 30. oktober. Vi ber om at du gir beskjed om du ikkje kjem, på grunn av tal tilgjengelige plasser.