Solhagenseminaret 24. og 25. mai 2018 - seminar om stemmehøring

Konferanse , 24.05.2018-25.05.2018 , DPS Kristiansund poliklinikk

Avdeling for Distriktpsykiatrisk senter i Kristiansund har den glede å invitere til et to-dagers seminar med tema stemmehøring.

Vi har fått to internasjonale kapasiteter, psykiater Dirk Corstens fra Nederland og Dr. Eleanor Longden fra England. De vil belyse fenomenet stemmehøring, hvorfor noen begynner å høre stemmer og hvordan arbeide med stemmer. De vil belyse dette med forskning, personlige- og kliniske erfaringer.

Seminarets fokus er hvordan forstå stemmer og hvordan arbeide terapeutisk/ tilnærme seg stemmehøring.

Geir M. Fredriksen vil forelese om erfaringer med denne måten å arbeide med stemmer på i Norge.

Seminaravgift kr. 1800,- (Inkluderer lunsj, kaffe/te, pausebuffet begge dager)

Påmelding:

Ansatte i Helse Møre og Romsdal melder seg på via Læringsportalen (krever pålogging)

Andre melder seg på via deltager.no

Fullstendig program og informasjon finner du HER.

Når og kor

24.05.2018-25.05.2018
Stad
Caroline kinosenter/Quality Hotel Grand Kristiansund

DPS Kristiansund, poliklinikk

Kursansvarlig: Geir Margido Fredriksen
Kurset er godkjent av NFS
Kurset søkes godkjent av DLF
Kurset søkes godkjent av NPF

Seminaravgift kr. 1800,- (Inkluderer lunsj, kaffe/te, pausebuffet begge dager)

Avbestillingsregler:

Ved avmelding senere enn 14 dager før arrangementet, belastes full deltageravgift.
Betalte plasser kan fritt benyttes av andre, gi beskjed ved registrering

Overnatting:

Eventuell overnatting for tilreisende deltakere bestilles og betales individuelt direkte med Quality Hotel Grand, Kristiansund,
tlf. 71 57 13 00 / www.choice.no/quality/grandkristiansund
Konferansepris for rom m/frokost per natt kr. 1074,-