Temakonferanse om barn som pårørende

Fagdag, 04.11.2019

Barn som vokser opp med foreldre som er alvorlig syke og skadde, psykisk syke eller rusavhengige kan selv være i faresonen for å utvikle sykdom.

Bekymringene og ansvaret foreldrene har for sine barn kan også være med på å forsinke tilfriskningen.
I samarbeid med regionalt nettverk for Barn som pårørende ved helseforetakene ønsker Helse Midt-Norge RHF å sette fokus på barn som pårørende i forebyggende arbeid, pasientforløpet i ulike faser, brukermedvirkning og samhandling. Derfor inviterer Helse Midt-Norge RHF til en regional dagskonferanse om temaet.

Den regionale dagskonferansen vil by på kunnskap og erfaringsutveksling, historier fra pårørende og pasienter og vi vil få et innblikk i hva som gjøres i Midt-Norge både innen kommunehelsetjenesten og spesialisthelsetjenesten. Helse Midt-Norge RHF har også invitert noen gjesteforelesere.

• Konferansen arrangeres på Scandic Hell Stjørdal 4. november, og vi ønsker å invitere følgende målgrupper:
  • Pårørende
  • Interesse- og brukerorganisasjoner
  • Frivillige organisasjoner
  • Ledere
  • Fastleger og helsepersonell i spesialisthelsetjenesten og kommunehelsetjenesten
  • Kompetanse og forskningsmiljø
  • Barnevern
  • Barnehager, skoler og helsesøstre
  • Barneansvarlige i helsetjenesten og fengsel

Via denne lenken kan du lese programmet til konferansen i sin helhet (PDF)

Påmeldingsskjema finner du her

Deltakeravgift er kr 400 som betales ved påmelding. Eventuell overnatting må den enkelte bestille selv.

Når og kor

04.11.2019