Ulcerøs kolitt Crohns sykdom Molde

Målgruppe: Personer som har fått diagnosen Ulcerøs Kolitt og Crohns sykdom. Pårørende er hjertelig velkommen til å delta.

Tilvisning - du må ha tilvisning for å delta

For å delta må du ha henvisning fra lege. Du blir automatisk påmeldt når henvisning sendes elektronisk til Medisinsk avdeling, Molde sjukehus. Pårørende trenger ikke henvisning.

Tema

• Ulcerøs kolitt og Crohns sykdom – Sykdomsforståelse,  medisinsk behandling og tilleggs-sykdommer
  • Det psykiske aspektet ved kronisk sykdom
  • Kost og ernæringsveiledning
  • «Å leve med kronisk sykdom»
  • Rettigheter ved kronisk sjukdom
  • Kirurgisk behandling

Egenandel

Kr.351,- (påføres egenandelskortet). Ingen egenandel for den som har frikort eller for pårørende. Faktura sendes i etterkant av kurset.

Bindende påmelding

Det er bindende påmelding. Ved ikke møtt uten å ha gitt beskjed vil den enkelte bli belastet med 1053,-

Kaffe/te, frukt og lunsj

kr 140,- per person. Faktura sendes i etterkant av kurset. Gi beskjed dersom du ikke ønsker bevertning.

Rettigheter

Rettigheter ved opplæring for pasienter og pårørende: se dine rettigheter på https://helse-mr.no/behandlinger/pasient-og-parorandeopplering

Parkering må den enkelte ordne med selv

Ved spesielle behov i forhold til mat/ hørsel ol. vennligst gi beskjed ved påmelding