Seksjon for kirurgi og ortopedi, Kristiansund

Seksjon for kirurgi og ortopedi er ein sengepost for pasientar med ulike lidingar innan ortopedi, blautdelskirurgi, urologi og gynekologi. Sengeposten driv med utgreiing og behandling av sjukdommar og skadar som kan krevje operasjon eller annan oppfølging.

Les meir om Seksjon for kirurgi og ortopedi, Kristiansund

Seksjon for kirurgi og ortopedi, Kristiansund

Pasientane våre kjem til sjukehus dels grunna akutt sjukdom og skade, dels etter tilvisning frå lege. Målsetjinga for sengeposten er at vi skal vere synlege, inkluderande og i stadig utvikling innan pasientbehandling og personalpolitikk.
Vi har totalt 33 senger, fordelt på 23 ortopediske, 9 kirurgiske og 1 gynekologisk.

Oppmøtestad
Når du kjem inn hovudinngangen går du til høgre.

Sengepost for kirurgi og ortopedi
Kristiansund sykehus
Herman Døhlens vei 1
6508 KRISTIANSUND

Kristiansund sjukehus
Herman Døhlens vei 1(Google maps)
6508 Kristiansund
Medisinsk nødtelefon 1 1 3

Brudd i kne, Kristiansundhttps://helse-mr.no/behandlinger/brudd-i-kne-kristiansundBrudd i kne, KristiansundBBrudd i kneBrudd i kneBrot i kneBroken knee
Brudd i legg, Kristiansundhttps://helse-mr.no/behandlinger/brudd-i-legg-kristiansundBrudd i legg, KristiansundBBrudd i leggBrudd i leggBrudd i leggBrudd i legg

Internett/Wifi

Pasientar og besøkande kan bruke gratis trådlaust internett i deler av sjukehuset, men diverre ikkje i alle avdelingar/etasjar enno. Utbygging av dekninga pågår. Sjå etter GjestenettHMN på mobil eller datamaskin.

Passord på SMS
Når du opnar nettlesaren får du opp ei side der du kan bestille gratis passord for å logge deg på nettet. Dette passordet varer ei veke. Du blir bedt om å legge inn mobilnummeret ditt, og får då tilsendt eit passord på SMS.

Presteteneste

Treng du nokon å snakke med? ​
Prestetenesta er tilgjengeleg for å lytte til deg, om du berre vil slå av ein prat eller dele ting du tenker på.

Prestetenesta si viktigaste oppgåve er samtalar med pasientar og pårørande. Dei tilbyr også undervising, rettleiing, og samtalegrupper, både for pasientar og tilsette.

Presten og diakonen er her for alle, og kan formidle kontakt med andre trussamfunn, religionar eller livssynsorganisasjonar.

Kontaktinformasjon og meir om prestetenesta

Reise og tilkomst

Pasientreiser er reiser til og frå offentleg godkjent behandling. Sjukehuset har ansvaret for pasientreiser og dekker rimelegaste reisemåte for pasienten. Meir informasjon finn du på pasientreiser.no.

Buss

Fram Ekspress og alle andre bussar går innom busslomma ved sjukehuset i Volda og i Ålesund. Unntak: Flybussen i Ålesund stoppar berre ved busslomme oppe ved hovudvegen. I Molde og Kristiansund går ikkje Fram Ekspress til sjukehusa, men korresponderer med bybuss i begge byane.

Fly
Molde lufthavn, Årø ligg om lag 7 km frå Molde sjukehus.

Kristiansund lufthavn, Kverberget ligg om lag 8 km frå Kristiansund sjukehus.

Ørsta-Volda lufthamn, Hovden ligg om lag 8 km frå Volda sjukehus

Ålesund lufthavn, Vigra ligg om lag 23 km frå Ålesund sjukehus.

Sjukehusapoteket i Kristiansund

Spisestader

​Kantina i 2. etasje er open for pasientar, pårørande og tilsette.

Kantina har følgjande opningstider:

• Måndag til fredag: kl 08.00 - 14.30
  • Helg og høgtid: stengt

I tillegg kan du finne kiosk i 1. etasje ved Kristiansund sjukehus.

Ta bilde?

​Mange pasientar og pårørande ønsker å ta bilde eller video som eit minne frå tida på sjukehuset. Det kan du gjere så lenge det er deg sjølv, pårørande eller vener som blir avbilda.

Det ikkje er lov å ta bilde av medpasientar eller tilsette uten at dei har sagt at det er greit.

Vi håper alle viser respekt for personvernet under besøket på sjukehuset.