Innovasjonskonferansen 2016 i regi av InnoMed arrangeres 24. november

Helse- og omsorgsminister Bent Høie åpner Innovasjonskonferansen 2016.

"Pasientens helsetjeneste"

-Mitt prosjekt som helse- og omsorgsminister er å skape pasientens helsetjeneste", sa Bent Høie i sykehustalen januar 2014 da han presenterte sine mål, ambisjoner og forventninger. Regjeringen har fulgt opp med 5 stortingsmeldinger og handlingsplan for HelseOmsorg21 som grunnlag for en ny og innovativ helse- og omsorgstjeneste. InnoMed har derfor også i år satt "Pasientens helsetjeneste" som overordnet tema for Innovasjonskonferansen. Dyktige foredragsholdere fra inn- og utland vil berøre, engasjere og inspirere oss.

Programmet er under utarbeidelse. (For deg som evt. ikke har deltatt på Innovasjonskonferansen til InnoMed tidligere, kan fjorårets konferanse gi en idé om opplegget, se her.)

Innovasjonskonferansen 2016 vil bli publisert for påmelding i august/september.

Spørsmål:

Dersom du har spørsmål, ta gjerne kontakt med Merete Rørvik, tlf. 930 08 878 eller merete.rorvik@sintef.no