Videokonferansar for læring og meistring i Midt-Norge

For videokonferanserom er nummeret hmr.ropp@uc.nhn.no, innanfor helsenettet fungerer også nr  997142.

På Skype for business er adressa også: hmr.ropp@uc.nhn.no.

Om ikkje anna er oppgitt er tidspunktet fra 11:15 til 12:00.

Videokonferanser
​TIDSPUNKT​TITTEL​FØREDRAGHALDAR​KOMMENTAR

​29.januar 2020Hvem bruker – og liker nettbaserte helsetjenester? ​Anne Helen Hansen
spesialist i allmennmedisin og samfunnsmedisin, lege ved Universitetssykehuset i Tromsø (UNN) og førsteamanuensis ved Universitetet i Tromsø (UiT)
​Forskningsartikkel: https://www.jmir.org/2019/5/e13615/

​26.februar 2020

​Avlyst

25.mars 2020​Åpent for kommuner, brukerorganisasjoner og andre interesserte
​13.mai 2020​Noen problemstillinger om medvirkning og ansvar for egen helse​Gloria Traina PhD-stipendiat, Universitetet i Oslo
​2.septemberHelse-pedagogiske metoderAndré Vågan, Seniorforsker ved NK LMHPresentasjon på videokonferansen
​okt/november​Regional samling i Trondheim​Om mulig på grunn av covid19
4.novemberBruk av VR (virtuell virkelighet) i opplæring og trening)​Ansvarlig Professor Aslak Steinsbekk​Aslak Steinsbekk og Helen Berg vil fortelle om bruk av virtuell virkelighet (VR) generelt og i opplæring og trening. De har forsket fram flere løsninger innen opplæring av helsepersonell (www.virsam.no ) og vil fortelle om dette. I tillegg vil det bli eksempler på hvordan VR kan brukes av pasienter.
​2.desember​Vi jobber med navn