Er du vår nye psykolog?

Vil du bo i Norges vakreste fylke? Helse Møre og Romsdal byr på spenennde jobbmuligheter.

Solhagen,  poliklinikken ved Kristiansund DPS

Møre og Romsdal – en attraktiv region!

Ønsker du å bo på en plass med storslagen natur? Er du glad i friluftsliv til fjells eller ved sjøen? Ser du etter en region som har et allsidig og rikt næringsliv og kulturtilbud? Er du fasinert av bymiljø eller mindre steder der du har rikelig plass til utfoldelse for deg og din familie? Alt dette og mye mer kan vi tilby i Møre og Romsdal – kanskje Norges vakreste fylke.

Helse Møre og Romsdal har godt utbygde tjenester i hele fylket. Nå har vi behov for å styrke vår bemanning innen psykiatri og rus, og søker flere psykologer

Hvorfor velge hos oss?

Våre miljø er ikke så store at du bare blir en i mengden. Men vi er heller ikke så små at du ikke får anledning til å spesialisere deg. Har du et spesielt fagområde som du vil fordype deg i, er muligheten god for at du kan gjøre det i Helse Møre og Romsdal. I fagmiljøet i Kristiansund satser vi spesielt på kognitiv terapi, meta kognitiv teori og ISTD. Vi har gode arbeidsmiljø, tilbyr kompetanseheving og har i tillegg et godt tverrfaglig samarbeid.

Vi tilbyr:

• Tilrettelegging for fagutvikling og forskningsløp innenfor klinikkens satsingsområde
• Et skreddersydd spesialiseringsløp ledet av eget utdanningsutvalg
• Foretaket vil sørge for veileder og dekke alle utgifter med et evt spesialiseringsløp
• Fokus på fellesskap, ivaretagelse av den nyansatte og inkludering i et godt fagmiljø
• Som tilflytter kan vi tilby et etableringstilskudd og økonomisk bistand ved flytting
• Tilrettelegging for praksis og veiledning knyttet til Norsk autorisasjon
• Bistand i forbindelse med hjelp til å skaffe bolig, barnehageplass etc etter behov.
• Meget gode pensjons- og forsikringsordninger

Kontakt oss for en uforpliktende samtale!

• Seksjonsleder Tor Nygaard, Kristiansund DPS, tlf 99 16 76 50
  • Seksjonsleder Hallgrim Myklebust, DPS Volda, tlf 47 60 70 53