Mentaliseringsbasert gruppeterapi (MBT-G) - Ålesund

For personar med diagnosen emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse, der anna behandling ikkje har gitt godt nok resultat.
Personar som har store problem med sjølvkjensla og sjølvkjensleregulering og i forholdet til andre mennesker ("personligh

Tilvisning - du må ha tilvisning for å delta

du må ha tilvisning for å delta

Du må ha tilvising frå lege eller psykolog for å delta i dagbehandlingsnettverket.

Kvifor delta på kurs

Redusere symptomer og plager
Auke generelt funksjonsnivå
Betre sjølvkjensle
Betre forholdet til andre mennesker
Betre kontroll og kontakt med kjensler
Betre sjølvinnsikt

Innhald

Hovudbehandling

- mentaliserings psykoterapigruppe og individuell tilnærming

Alle vil få sin behandlingskontakt. Individuelle samtaler er obligatorisk, men hyppigheita av slike samtaler vert vurdert med kvar enkelt.

Praktiske opplysningar

Målgruppe: Personar med diagnosen emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse, der anna behandling ikkje har ført til godt nok resultat.
Personar som har store problemer med sjølvkjensla og sjølvkjensleregulering, og i forholdet til andre mennesker ("personlighetsforstyrrelse"), men som ikkje fyller kriteriet for emosjonelt ustabil PF, kan og vurderast for deltaking i gruppa. .
Aldersgruppa 20 – 30 år vil prioriterast

Rettar og eigenandel

Sjukemelding: Dersom du treng sjukmelding, kontakt fastlegen din.
Pasientar har rett til fri for å delta på pasientopplæring. Rettar ved reise og opphald gjeld som ved andre polikliniske timar på sjukehuset.

Du må betale eigenandel som ved ein vanleg poliklinisk konsultasjon. Dette går inn i frikortgrunnlaget, ingen eigenandel for deg som har frikort. Faktura sendes etter kurset.

Lenke til utfyllande informasjon om eigenandel og andre rettar finn du her

Nyttige nettsider

mentalisering.no